Bizkit Wisely är en av Sveriges ledande mediebyråer. Vi har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier, såväl digitala som mer traditionella. Vi är specialister inom media, vilket innebär att vi hjälper våra kunder med annonsköp, strategier, idéer etc. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot marknaden. I Wisely görs även digital produktion för kommunikation på internet.
På analysavdelningen arbetar vi bland annat med att fastställa och förstå marknadsföringens effekter på varumärke, försäljning och andra viktiga nyckelvariabler. Detta genererar insikter som används i det strategiarbete som kontinuerligt görs för våra kunder. Vi arbetar med såväl faktisk kunddata som med konsumentundersökningar och gör analyser för en rad olika annonsörer. Vi jobbar i team tillsammans med projektledare och specialister och men är även med ute hos kund och presenterar resultaten.

Behovet av att mäta och förstå marknadsföringsinsatserna är stort och därför vill vi stärka upp med en junior analytiker. Din roll kommer initialt att vara en assisterande funktion där fokus kommer att ligga på databearbetning, presentationsförberedelser, månadsrapportering mm. På sikt kan rollen med fördel komma att innefatta att presentera material ute hos våra kunder, stötta projektledarna vid försäljning och driva egna projekt.

Den vi söker:

Du är kanske just i färd med att söka ditt första jobb efter examen, alternativt har ett par års erfarenhet från någon annan analysavdelning. En relevant högskoleexamen skulle kunna vara ingenjör eller ekonom. Har du läst statistik eller matematik kan detta vara meriterande. Viktigast är att du kombinerar en förståelse för siffror, ett starkt intresse för analys och en god förmåga att hantera stora datamängder med en social personlighet som tycker om att jobba såväl självständigt som i team.

Du bör ha mycket goda kunskaper i Word, PowerPoint och Excel. Vi ser också gärna att du har kunskaper inom SPSS, Excel stat eller motsvarande analysprogram då du även kan komma att jobba i dessa. Andra system/databaser som du kan komma att jobba i är: Penetrace, RM, AdvantEdge, Sesame och Google analytics. Kännedom om dessa sedan tidigare är även detta meriterande.
Både svenska och engelska är språk du bör behärska i både tal och skrift även om huvuddelen av ditt arbete kommer att vara på svenska.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Har du funderingar eller känner du dig träffad är du välkommen med din ansökan till: Ida.frojdh@Bizkit.se

Jag ser fram emot att höras!

Ida Fröjdh
Analyschef

Discussion

Be the first to post a comment.